13. nov. 2013

iOS7 problemer løst!

Vi fikk i løpet av helgen igjennom en haste-oppdatering for vår iPhone-app som løser de problemene vi har hatt med operativsystemoppdateringene. Men vi har ikke tenkt å hvile på laurbærene av den grunn, og er allerede igang med å videreutvikle appen. I tillegg til en redesign av dashboardet og tilhørende logikk kommer vi til å introdusere batteribesparende funksjoner for å imøtekomme noe av det vi får flest tilbakemeldinger på når det gjelder iPhone, nemlig strømforbruk. Men som alltid; en app som benytter seg av GPS vil alltid bruke endel strøm, det er det fint lite vi får gjort noe med.

Android appen fungerer utmerket som den alltid har gjort.

 
30. okt. 2013

Kjører du stor bil?

Vi har oppdatert automatiske bompenger til å inkludere støtte for deg med stor bil. Har du en bil som veier over 3500 kg, så koster denne mer å kjøre gjennom bomringen. I Quicklog er dette enkelt å legge til: Gå til siden for kjørebokinstillinger for å legge dette til:

Legg til støtte for stor bil
 
29. okt. 2013

Problemer med iOS7

Etter de siste oppdateringer av IOS har Quicklog for iPhone blitt ustabil. Vi jobber med å løse dette nå og vil i løpet av kort tid sende inn en ny versjon til APPSTORE.

 
28. okt. 2013

Rapportene kan nå skrives ut i Excel

Vi har nå implementert mulighet for å skrive ut kjøreboken i Excel-format. Vi har fått tilbakemeldinger fra våre brukere på at mange ønsker seg muligheten til å kunne benytte seg av dataene selv, dersom man for eksempel skal sende kjøreboken til forskjellige kunder.

Excel-rapporter er tilgjengelige for våre kunder med en betalende lisens. Klikk her om du ønsker å få tilgang

Eksporter kjøreboken til excel-format
19. okt. 2013

Eksklusivt samarbeid med Huldt & Lillevik

NYHET! Huldt & Lillevik Kjørebok - enkelt, raskt, korrekt og oversiktlig - fra mobilen og direkte inn på lønnsslippen din. Alt du trenger å gjøre er å trykke start ved reisens begynnelse, og stopp ved reisens slutt. Kjører du til faste tidspunkt, kan du forhåndsinnstille klokkeslett og dato, slik at registreringen starter automatisk.

Dersom du eller ditt firma benytter seg av tjenester fra Huldt & Lillevik, så kan du nå gå til denne linken for å bestille kjørebok.

Huldt & Lillevik kjørebok
 
29. juni 2013

IPhone app oppdatert med signering og bedre autostopp

Vi har skrevet om store deler av sporingslogikken i vår iPhone app, for å få denne til å bruke mindre strøm, og gi mer nøyaktige resultater. Her er noen høydepunkter:

 • Signering av rapporter! Signer med fingeren og send rapporten på e-post.
 • Autostopp slås av og på av seg selv! Man trenger ikke lenger å manuelt slå på og av autostopp morgen og kveld.
 • Ny og forbedret sporingslogikk! Gir mer nøyaktige resultater.
 • Appen bruker mindre strøm! På grunn av vår nye sporingslogikk bruker appen mindre strøm når autostopp ikke er på.
 • Spesifiser dine arbeidsdager! Du kan nå - som på android appen - spesifisere hvilke ukedager du ønsker at autostopp skal slå seg på.

Rapportknapp Signeringsskjerm Send på e-post

Last ned appen til din iphone her:

Tilgjengelig i Appstore
 
10. juni 2013

Avtale med Skattebetalerforeningen

Skattebetalerforeningen og Abax Quicklog har inngått partneravtale. Se skatt.no for mer informasjon.

Skattebetalerforeningen er en selvfinansiert interesseorganisasjon med visjon om å gjøre din skattehverdag enklere. Foreningen ble stiftet i 1952, er partipolitisk nøytral, og har hjulpet og veiledet en lang rekke skattytere i 60 år. Foreningen har om lag 17.000 medlemmer - og består av privatpersoner såvel som næringsdrivende og bedrifter.

 
29. mai 2013

Oppdateringer på quicklog.no

Autogenerete bompenger

Vi har nå integrert Verdens Raskeste Kjørebok mot en egenutviklet tjeneste for autogenerering av bompenger mellom to lokasjoner. Det eneste du trenger å gjøre er å gå inn i kjørebokinstillinger og slå det på. Etter det trenger du ikke å gjøre noen ting, annet enn å føre turer mellom a og b som du alltid har gjort, bompengene dukker opp av seg selv. Tjenesten virker også på vår iPhone- og Android app uten at du trenger å gjøre noe som helst.

Det er viktig for oss å presisere at denne tjenesten er å betrakte som i en Beta-utgave, det vil si at vi kommer til å forbedre den fortløpende med funksjoner som; støtte for stor bil og mulighet for å sette inn rabatt. Vi baserer oss på åpne data fra data.norge.no. Vi understreker at dette er forslag til bompenger, og at det derfor kan forekomme avvik. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger dersom det er noe som ikke stemmer 100%. Vi planlegger også å inkludere ferjeutgifter fra samme tjeneste. Det vil komme informasjon om endringer fortløpende.

Oppdatert kontaktsøk

Vi har skrevet om kontaktsøket på web-applikasjonen vår slik at man kan søke direkte i sine egne kontakter, kontakter fra google eller adresser i Fra og Til feltene. Når man gjør et valg dukker kontakten/adressen opp i kartet like under, og man kan endre navn på den til f.eks 'Kontoret'.

Vi har ikke gjort noe med måten man redigerer og oppretter kontakter på inne på kontakt-siden av quicklog. man vil der få opp de 'gamle' vinduene som lar deg flytte rundt på kontaktene inne i kartet, og eventuelt spesifisere koordinater dersom man ikke finner kontakten i noe søk.

Se under for skjermskudd av den nye måten å søke fram kontakter på:

Søk etter adresse/firma Se resultatet i kart
 
16. mai 2013

Android app er oppdatert med muligheter for signering og utsending på e-post

Vi har jobbet hardt med å forbedre vår Android app den siste tiden. Den største nyheten vi lanserer er mulighet for å kunne lage en signatur med fingeren - eller stylus - og så sende månedsrapport til den e-postadressen du måtte ønske. Vi har også hatt fokus på strømsparing, samt generell bugfiksing og stabilisering av koden.

Oppsummering Signer med fingeren Send med epost

Last ned appen til din androidtelefon her:

Tilgjengelig i Google Play Store
 
26. april 2013

Android app lansert

Vi er nå stolte over å kunne tilby vår splitter nye app for smarttelefoner med android operativsystem. Appen er like gratis som den vi har for iPhone, og den fører kjørebok for deg like automatisk også. Legg appen i lomma og kjøreboken blir opprettet. Nytt angående autostopp er at man i denne appen i tillegg til å spesifisere tidsrommet man er på jobb, også nå kan spesifisere dagene man ønsker at autostopp automatisk skal lage turer på.

Det er lagt ned et stort arbeid i få android appen til å bruke så lite strøm som mulig, og vi er veldig tilfredse med å kunne si at denne appen bruker svært lite strøm når man ikke er ute på veien. Ved hjelp av en hel del innebygde parametre blir det gjort målinger som sørger for at appen ikke benytter seg av gps-tjenester før det er absolutt nødvendig - uten at dette på noen måte går på kompromiss med kvaliteten på tjenesten.

Forsiden Kalender Turdetaljer

Last ned appen til din androidtelefon her:

Tilgjengelig i Google Play Store
 
25. mars 2013

Quicklog Web layout oppdatert

Vi har oppdatert visuell layout på Quicklog Web slik at denne korresponderer med vår grafiske profil. Vi vil fortsette med å utbedre brukergrensesnittet på Quicklog Web i tiden framover.

Quicklog Web
 
21. februar 2013

IPhone app er oppdatert!

Autostopp-teknologien er nå ute av beta, og vi har oppdatert grensesnittet på vår iPhone app for å gjøre det mer oversiktlig og intuitivt. I tillegg er grafiske elementer oppfrisket for å ivareta profilen vår. Se skjermbildene under for mer informasjon, eller klikk på lenken Ql-App

Forsiden Kart Dagsoversikt

Last ned appen til din iphone her:

Tilgjengelig i Appstore
 
22. januar 2013

Adresseoppslag for Sverige og Danmark

Velg land for kart

Vi har lagt ut en oppdatering av 'Opprett ny Kontakt' dialogen som gjør at oppslag i bedrifter og adresser blir enklere også i våre to naboland.

Tidligere var kartet kun begrenset til Norge da dette ga våre brukere de beste og mest nøyaktige resultatene, og også forhindret at det ble opprettet kontakter rundt om i verden, med påfølgende feil i kilometerberegningen.

Dette er arbeid som er gjort i forbindelse med at vi holder på å gjøre klar for lansering i flere land.

 
04. januar 2013

Nye takster fra 1 januar 2013

Takstene for føring av kjørebok ble endret 1. januar 2013. Les mer om de nye reglene her .

Endringene innebærer en økning av satsene for bruk av egen bil til kr 4,05 pr km - for kjøring opp til 10.000 km - og kr 3,40 pr km - over 10.000 km. I tillegg økes satsene for EL-bil til kr 4,20 pr km, samt at satsen for tilhenger økes til kr 0,85 pr km.

 
30. november 2012

Ny versjon av iPhone app!

Den siste versjonen av iphone appen vår tilgjengeliggjør mulighet for å automatisk føre kjørebok.

Helautomatisk

helautomatisk iphone app
 • 1Slå på "Autostopp"
 • 2Lukk ned appen

Etter du har forlatt ditt første besøkssted vil appen avgi lyd og presentere en melding om at en tur er opprettet:

Opprettet tur melding

Om ønskelig kan du i ettertid søke opp, eller navngi adressen ved å trykke på “I dag” og klikke på den.

Velg stopp-sted manuelt

velg stopp manuelt
 • 1Trykk på "Registrer stopp her"
 • 2Velg stopp-sted manuelt

Du kan også trykke på den blå pilen og navngi foreslått adresse.

Opprettet tur melding

Dette er vanlig ved besøk av privatpersoner som ikke kan søkes opp via karttjenesten.

Last ned appen til din iphone her:

Tilgjengelig i Appstore

 
11. oktober 2012

Kom igang med vår iPhone app!

Se video her


Velg dag for tur
Velg hvor turen gikk
Finn steder i kartet
Søk globalt i bedrift/adresse-register
Bruk stedet
Tur er lagret, gratulerer!

Last ned appen til din iphone her:

Tilgjengelig i Appstore

 
27. juli 2012

Større oppdatering på søk og registrering av kontakter

Vi jobber kontinuerlig med videreutvikling av kjøreboken vår og lanserte i dag en større oppdatering på søk og registrering av nye kontakter/besøkssteder. Med den nye oppdatering får du langt bedre kontroll over registrering av nye kontakter/besøkssteder med mulighet for både adresse, firmanavn og kartsøk.

Det jobbes daglig med forbedring og utvidelser av funksjonalitet i løsningen, og i løpet av November/desember lanser vi en Iphone-APP som vil tilby følgende funksjonalitet:

 • Manuell sjekk-inn hos din kunde med forslag fra intert bedriftsregister og 1881.
 • Automatisk hurtig-sjekk-inn med adresse.
 • Direkte overføring av turer til din kjørebok for enkel oversikt, redigering eller utskrift.
I løpet av Januar tar vi sikte på å ha helautomatisert hele prosessen med føring av kjørebok, hvor kun en siste sjekk før utskrift er nødvendig. I praksis betyr dette at du åpner iphone-appen en gang og den vil deretter ligge i bakgrunnen og registrere dine kundebesøk automatisk. Åpner du appen igjen vil den vise hvor mye bilgodtgjørelse du har generert med oversikt over dine kundebesøk. Du vil også kunne manuelt sjekke inn i ettertid fra mobilen. Prisen blir den samme lave 79,- pr mnd for hele pakken.

I 2013 finnes det ingen unskyldning for ikke å føre kjørebok!

PS! Et lite tips til arbeidsgiver: "Bilgodtgjørelse er fritatt for arbeidsgiveravgift"


 
1. juni 2012

Gratis overføring til ny og bedre kjørebokløsning

Vi lanserte 1. April 2012 en ny versjon av bilordning.no under navnet kjørebok.no. Samtlige brukere av bilordning.no vil fritt kunne ta i bruk den nye løsningen ut sin gjennværende abonnementsperiode.

Kontakt oss på bilordning@quicklog.no om dere ønsker å få overført abonnementet deres til kjørebok.no. Vi vil da overføre deres kontakter/kunder og personlige instillinger, tidligere turer må dere skrive ut da disse ikke overføres.

Mvh, Bjørn Ivar Knudsen Daglig leder


 
15. april 2012

Endring av satser f.o.m 01.01.2012

Fornyings- og administrasjonsdepartementet har laget en ny særavtale for reiser innenlands for statens regning. Både satsene for kilometergodtgjørelse og diett er økt med mellom 7 og 10 prosent.

De aller fleste bedrifter i Norge bruker statens satser når de betaler ut dekning av reiseutgifter til sine ansatte, slik at en endring i statens regulativ i praksis er en endring for de fleste norske arbeidstakere.

Satsene i avtalen gjøres gjeldende fra 1. januar 2012.

Her er de viktigste nye satsene, med gamle satser i parentes: Satser for kilometergodtgjørelse ved bruk av egen bil: a) For inntil 10 000 km i kalenderåret: kr 3,90 (3,65) pr. km. b) Over 10 000 km i kalenderåret: kr 3,25 (3,00) pr. km.

Kostgodtgjørelse ved reiser mer enn 15 km: 2.1 For dagsreiser beregnes kostgodtgjørelsen slik: a) For reiser inntil 5 timer tilstås en legitimert sats på inntil kr 170 (155) dersom forholdene tilsier det, jf. pkt. 1. b) For reiser fra og med 5 timer inntil 9 timer tilstås en ulegitimert sats på kr 190 (175). c) For reiser fra og med 9 timer inntil 12 timer, tilstås en ulegitimert sats på kr 290 (270).

2.2 Kostgodtgjørelse ved overnatting: a) For reiser fra og med 12 timer, tilstås en ulegitimert sats på kr 640 (580).